Ajánlatok

Akár 7% kedvezmény!

03.072024

Befektetőinknek 2024. szeptember 20-ig lehetőséget biztosítunk, hogy kedvező feltételekkel vásárolják meg a Waterside Residence lakópark ingatlanjait prémium befektetői fizetési ütemezés esetén. A kedvezmény akár egy évnyi bérleti díjnak megfelelő összeget is jelenthet, ezért megtérülő befektetői döntés most a Waterside Residence lakópark lakáskínálatából ingatlant vásárolni!

Foglaljon személyes időpontot, hogy a projektünket részletesen bemutathassuk Önnek!

A Duna-parttól 2 percre fekvő, prémium minőségben épülő lakóparkunk otthonai, olyan kedvező tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek értékálló befektetési lehetőséget nyújtanak.

A magas műszaki tartalommal épülő projektünk kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik. A Dunához, a Váci úti irodafolyosóhoz és a Duna Plazához való közelség vonzóvá teszi az ingatlanokat a fizetőképes bérlők számára, akár a közeli irodaházakban dolgozó nemzetközi vállalatok munkavállalói számára is.

Beruházásunk kínálatából 316 db 4 épületben kialakított lakás közül választhat, melyek lakóterének mérete a 39 m2-től a 158 m2-ig terjed.

A kivitelezés készre jelentése 2025. 4. negyedévében várható. A lakópark egy ütemű beruházás, ezért a lakások az átadást követően rögtön kiadhatók és nyugodt lakókörnyezetben élhető otthont nyújthatnak az Ön bérlői számára is.

A várhatóan 2025. év végén induló komplex property management szolgáltatásunk az ingatlan kiadásának minden lépésénél segíteni fogja Önt: a lakberendezésben, a bérlő keresésben, az üzemeltetésben és az újraértékesítésben egyaránt.

Értékesítési irodánk:

Cím: Bank Center, 1054 Budapest, Szabadság tér 7.

Telefon: +36 1 700 2500

Kapcsolat

Központi iroda+36 1 700 2500

Budapest, 1054, Szabadság tér 7 Bank Center, Platina I. torony, III. emelet

  • Linkedin