2023

Építési jelentés 2023. december

18.122023

A lakópark építése továbbra is zökkenőmentesen halad, és örömmel osztjuk meg veletek a jelenlegi állapottal kapcsolatos legfrissebb híreket.

Az elmúlt hetekben több jelentős mérföldkő is megvalósult az építkezésen. A cölöpözési folyamat sikeresen befejeződött, a telekhatár sörétbetonozása is teljesen elkészült. A területen a kiterjedt földmunka jól halad, a geotermikus szondák fúrása sikeresen befejeződött. A „D” épület alatti szerkezeti betonozás megtörtént, a „D” épület alatti alapozási födémek betonozása pedig 2023 végére teljes egészében befejeződik. Emellett az első toronydaru is felállításra került az építkezésen. .

Izgalmas fejlemények várhatók a következő évben. Januárban megkezdődik a geotermikus szondahálózat kiépítése, és folytatódik a betonozás az alaplap további fázisaihoz. Megkezdődik a függőleges falak és pillérek építése is, amely tisztább képet ad a lakópark formájáról és szerkezetéről.

Köszönjük a folyamatos érdeklődést és támogatást. Maradjon velünk, mert újabb hírekkel szolgálunk az építkezés izgalmas útjáról. Köszönjük, hogy követi, és hamarosan visszatérünk további frissítésekkel!

Kapcsolat

Központi iroda+36 1 700 2500

Budapest, 1054, Szabadság tér 7 Bank Center, Platina I. torony, III. emelet

  • Linkedin