Hírek

Decemberi helyzetjelentés az építkezésről

18.122023

A lakópark építkezése továbbra is lendületesen halad előre, és örömmel osztjuk meg Önökkel az aktuális állásról szóló friss információkat.

Az elmúlt időszakban számos fontos lépést történt az építkezésen. A cölöpök fúrása sikeresen lezárult, a munkatérhatárolás lőttbetonozása is teljesen elkészült. A terület nagytömegű földmunkája szintén jó ütemben halad, a geotermikus szondák lefúrása is sikeresen befejeződött. A „D” épület alatti szerelőbetonozás is lezárult, a „D” épület alatti alaplemez betonozások 2023 év végéig teljes terjedelmükben befejeződnek. Ezenkívül az első toronydaru már áll az építkezés területén.

A következő év elején is izgalmas új fejleményekre számíthatunk. Januárban a geotermikus szondák nyomvonalának építése kezdetét veszi, és folytatjuk az alaplemez további ütemeinek betonozását. A függőleges falak és pillérek készítése is elkezdődik, így a lakópark formája és struktúrája egyre inkább kibontakozik majd előttünk.

Köszönjük a sok érdeklődést! Kövessék velünk továbbra is az építkezés izgalmas útját, és hamarosan újabb frissítésekkel jelentkezünk!

Kapcsolat

Központi iroda+36 1 700 2500

Budapest, 1054, Szabadság tér 7 Bank Center, Platina I. torony, III. emelet

  • Linkedin